Producten - Kapsalon Iduna

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Eleven Australia


AUSTRALIAN. SIMPLE. EFFECTIVE.
dat zijn de trefwoorden van Joey Scandizzo (3x Australisch Hairdresser of the Year) en Andrew O'Toole (Australische fotograaf van het Jaar) wanneer zij in 2011 starten met het merk Eleven Australia. Ze beginnen in eerste instantie met één product; Miracle Hair Treatment. Dit product blijkt zo succesvol dat de lijn al snel wordt uitgebreid tot een volwaardig assortiment van 29 producten. De namen van de producten vertellen wat ze doen, waardoor het gemakkelijk is om de juiste te vinden.

Haircare doesn’t have to be complicated, it just needs to work.
— Joey Scandizzo
EIMI


EIMI is de nieuwe styling lijn van Wella Professionals. EIMI komt van het Griekse EGO EIMI en betekent ik besta. EIMI is voor iedereen, voor jong en oud, voor man en vrouw. EIMI biedt inspiratie voor het creëren van een look die past bij de individu. Met EIMI kun je aan de wereld laten zien wie je bent. Create and express who you are with EIMI.
De EIMI produkten van Wella
Wella Professionals Color


Als toonaangevend kleurmerk biedt Wella een complete keuze aan kleuroplossingen. Van semi-permanente tot permanente haarkleurproducten, op unieke wijze ontwikkeld om met elkaar samen te werken.
Wella Professional Color
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu